Oldal kiválasztása

Kapjon 40 millió forintot,

hogy meggyógyulhasson!

Olvasási idő (perc)

Mester
Gábor

ÖSSZEFOGLALÁS

EGY OKOS KIS SZERZŐDÉSSEL NAGY PROBLÉMÁK ELŐZHETŐK MEG

Vonja ki magát egy ügyes húzással az állami egészségügy bizonytalansága, kockázatai alól. Egy jó összeg-biztosítással 40-50 millió Forintot is felvehet egy súlyos betegség diagnózisa esetén. Ekkora összegből pedig akár a magánegészségügyben, akár külföldön kezeltetheti magát magas színvonalon.

2019-ben Magyarországon több mint 58.000 új beteget regisztráltak, akiknél rosszindulatú daganatos betegséget diagnosztizáltak. Ugyanebben az évben 33.000 felett volt a rákos megbetegedésben elhunytak száma itthon. Valamint 64.000 ember halálozott el hazánkban szív- és érrendszeri megbetegedésben a tavalyi évben.

Bárhol olvasunk utána azt a szomorú adatot találjuk, hogy a magyaroknak lényegesen kisebb az esélyük a gyógyulásra egy-egy súlyos betegség esetén, mint a többi európainak. Ezen a helyzeten pedig a COVID-19 okozta járvány csak rontott.

TISZTÁN SZERETNE LÁTNI? FELHÍVJUK 5 PERCRE TELEFONON?

Ne húzzuk egymás idejét! 5 perc telefonon és megkapja a szükséges információt!

EGY OKOS KIS SZERZŐDÉSSEL NAGY PROBLÉMÁK ELŐZHETŐK MEG

Az állami egészségügy hiányosságainak, rossz állapotának, és tragikus hatásfokának nagy az ‘irodalma’, felesleges is hosszabban ecsetelnünk. Annál is inkább, mert valamennyien közvetlenül, vagy közvetetten, valamely ismerősünk vagy hozzátartozónk esete révén, megtapasztaluk azokat a kellemetlen, vagy akár rémisztő eseteket, melyet mások leírnak. Tudjuk tehát, hogy bizonyos esetekben akár ‘élet-halál kérdése’ is lehet, hogy kivonjuk magunkat és a családunkat az állami egészségügyi ellátórendszer alól.

Irány tehát a magánegészségügy, ott viszont látnunk kell, hogy az elmúlt 6-7 évben a magánszolgáltatók is rendkívül változó színvonalon szolgáltattak. Aki jó volt 6 éve az visszaesett. Újak emelkedtek fel, diverzifikálódott a piac, megnyitott néhány új nagy szolgáltató. Leginkább azt mondhatjuk, hogy mostanra nehezen átlátható a magánszolgáltatók piaca is.

Bármilyen megbetegedés esetén a legnagyobb mozgásteret és biztonságot azok a szolgáltatások adják, melyek a diagnózis megállapítása után kifizetik az előre rögzített összeget (összegbiztosítás). Így a páciens szabad akarata és legjobb belátása szerint választhat magánák intézményt és orvost ott, ahol gyógyulni kíván: akár Magyarországon, akár Bécsben, Zürichben, vagy bárhol a világon… Ezenkívül még tudja pótolni a kieső jövedelmét is.

„…egy jó összegbiztosítás diagnózis esetén még
40-50 millió forintot is kifizethet Önnek…”

Összegezve

tehát egy jó összegbiztosítás diagnózis esetén még 40-50 millió forintot is kifizethet Önnek, két héten belül akár 32 leggyakrabban előforduló súlyos, rettegett betegség esetében is. Fontos tudnia, hogy az ilyen biztosítás előnye épp az, hogy nem a gyógyulás útját szervezi a biztosító a privát szolgáltatók között és nem is a számlát fizeti ki a kiválasztott intézményben, hanem a választás szabadságát adja Önnek, a pénz előzetes kifizetésével. Így pedig Ön ott gyógyíttathatja magát, ahol szeretné, azzal akivel szeretné és úgy, ahogyan Önnek a legjobb.

MENNYIBE KERÜL EGY JÓ ÖSSZEGBIZTOSÍTÁS?

Csatlakozzon a MONEO közösséghez!

Csatlakozzon a folyamatos friss pénzzel fogható információkért!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!